perjantai 6. huhtikuuta 2012

Potager pääsiäisenä 2012

Aivan loppusuoralla ollaan... Laskeskelin tuossa huvikseni, että kaikkinensa aikaa on mennyt semmoiset 300 tuntia, kun mukaan laskee materiaalinetsintäreissut kirpputoreille ja muut aiheeseen liittyvät oheistoiminnot. Osaltaan työtunnit selittää sekin, että olen tehnyt kaiken vasta ensimmäisen kerran elämässäni, eli opettelemista ja materiaaleihin tutustumista on ollut niin paljon.


Near finishing... I have counted that I have used ca. 300 hours to make this garden. Those hours include the time spended looking for materials etc. Also the fact, that I have done and made everything for the first time, explains, why it has taken so long. Getting to know the materials and techniques is hard work.10 kommenttia:

 1. Mitähän multaa tuossa puutarhassa mahdetaan käyttää? Meinaan kasvuvauhti on aivan uskomaton!
  Upeaa työtä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piikko! Multamerkki on sellainen todella erikoinen, jota harvasta puutarhamyymälästä saa: Pauligin "Juhla Mokka" :)

   Poista
 2. You have made a great work! Lovely garden!
  Lena!

  VastaaPoista
 3. I love your garden, it's looking so amazing!!
  Every tiny detail is beautiful, I could look at it for hours :0)
  Hugs
  vicky xxxx

  VastaaPoista
 4. Olin jo vähällä nurista, että haluaa koko kuvan, mutta sitten se tänne ilmestyikin! Kokonaisuusi on vaikuttava ja erityisesti ihailen kuvan oikeaa reunaa ja upealta näyttävää
  kasvillisuutta! Saat olla kyllä itsestäsi aidosti ylpeä!

  VastaaPoista
 5. Puutarhastasi tulee kerrassaan mahtava kokonaisuus! Parempi kun ei laske mineihin meneviä tuntimääriä, joku ymmärtämätönhän voi alkaa keksimään mitä kaikkea järkevää siinä ajassa olis voinut tehdä ;D ;D ;D

  VastaaPoista
 6. Oi :) Tää puutarha on kyllä super ihana voi kun ois itelläki niin paljo tilaa että vois tehdä tuommosia juttuja : > ehkä joskus tulevaisuudessa. Ihana ! :)

  VastaaPoista
 7. You have done such beautiiful work on your vegetable garden, it looks fabulous!

  VastaaPoista
 8. I LOVE YOUR GARDEN!!! It is so fresh and very pretty! A Beautiful Place to work in! :D

  elizabeth

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!