torstai 19. huhtikuuta 2012

Suolakurkkuja ja oliiveja - Pickels and olives

Pakko jakaa tämä teidän kanssanne! Omistan jo yhden Happy Little Muffinin mustikkapiiraan ja se on ihana. (Mustikkapiirakka on nyt puutarhamessuilla kahvipöytää koristamassa.) Nyt kokoelmani karttui näillä...


I must share this with you! I already have a blueberry pie made by Happy Little Muffin and it´s wonderful. Now I got these to my collection...Haluan taas toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleiksi! Kiitän myös kaikista ihanista ja kannustavista, liikuttavistakin kommenteistanne täällä, omissa blogeissanne ja Facebook-ryhmässämme. Harrastus on saanut myötänne aivan uuden ulottuvuuden ja olette minulle kovin tärkeitä ja inspiroivia.

I want to welcome all the new readers. I also want to thank you for all your wonderful and touching comments here. Lonely hobby has got a new dimension along with you and you all are very important and inspiring to me.

9 kommenttia:

 1. Ihastelin kurkkupurkkeja jo Mirjan blogissa, eikä voi muuta sanoakuin, että ne niin upeita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi! Saamme Sinulta niin paljon energiaa ja inspiraatiota sekä hyvää mieltä <3 Kurkut ovat aivan huippuherkullisia!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän hienoja kurkkuja, niin aidon näköisiä. En käsitä kuinka joku osaa tehdä niin siistiä jälkeä ja noin pientä. ;)

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Muuten en uskoisi että ne ovat minejä, mutta kun kerroit, niin on se kai pakko uskoa. :) Miniterveiset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!