lauantai 15. syyskuuta 2012

Mummo - Granny

Alun alken ajattelin, että nukkekotini olisi sisustettu suomalaiseen 20-luvun tyyliin. Suunnitelma muuttui hyvin pian ja siitä on tulossa nykyaikainen talo, jossa on myös vanhoja kalusteita. Kuitenkin hyllylle on alkanut  kerääntyä tavaraa, jotka ansaitsisivat ihan oman interiöörinsä.

Päässäni on alkanut muhia idea room boxista, jossa asukkaana olisi jo edesmennyt Linda-mummoni. Linda-mummo eli hyvin vaatimatonta elämää yksinkertaisissa puitteissa. Teen boxista sellaisen, mutta höystettynä niillä pienillä "ylellisyyksillä", joita hän ei itselleen koskaan suonut.

Kaapin olen tehnyt itse, muut ovat ostotavaraa.

When I started my dollhouse, I thought it would be decorated in a finnish, old fashioned style. That plan has changed and it´s becoming a modern house with some old furniture. I have noticed, that I have been still collecting old fashioned things, that would need a very own interior.

There is an idea in my head: a room box in a twenties style, and the person who lives there is my grandmother Linda, who has passed away more than thirty years ago. she was a very modest person and lived a very simple life. I´ll make a box like that and add some small "luxury" that she never allowed herself.

The closet i have made by myself, the other things are bought.
Welcome new readers and thanks for your comments! They make me so glad!


7 kommenttia:

 1. Tilkkutyö näyttää "nurkkansa" kuvassa - isotöisiä haasteita oletkin itsellesi suunnitellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkkutäkin on tehnyt Taru Astikainen. Se on ommeltu ohuen ohuesta kankaasta ja niin kaunis.

   Poista
 2. Kaikki sointuu niin yhteen...tulee rauhoittava kammari!

  VastaaPoista
 3. Tästä tulee hieno! Tykkään kovasti tuosta mummo-ideasta.♥ Jotenkin sitä ihminen kai hakee ja vaalii omia juuriaan. Minäkin olen suunnitellut mummin ja papan kihlakuvan taloni seinälle...
  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 4. Moikka, en oikein ymmärrä, miksi minä ole ns. lukija sivullasi, enkö ole jäsen? Tämä tietokonesuomi tai oikeastaan facebookin kieli on väliin huonosti ymmärrettävää.
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Roomboxista tulee varmasti ihana! :) Kaappi on upean näköinen. Mukavaa sunnuntaita ja kohta alkavaa viikkoa! iizu :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat keräilyt olet aikaan saanut. Tuo on se paras vaihe kun tarvikkeet valmiina ja kodin rakentaminen voi alkaa. Mikäs on sitten Mummon köpötellessä valmiiseen somaan kotiinsa. Kaunista varmaan tulee. Vähän noin aloitin minäkin. http://willa-stiina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!