perjantai 21. syyskuuta 2012

Tuolien muodonmuutos - Chair make over

Olen ollut aikamoisessa flunssassa ja viikko on tullut maattua sohvalla. Tylsää. Tänään oli kuitenkin pakko mennä yläkertaan pariksi tunniksi "pois jaloista". Keskittymiskyky ei ole nyt parhaimmillaan, eikä luovuus, mutta onneksi hyllyllä odotti pari tuolia, jotka kaipasivat muodonmuutosta. Nämä ovat tulossa projektiin, jota  kutsun "Black Roomiksi". "Downton Abbeyn" inspiroimaa...

I have had quite a flu and I´ve been laying on a sofa for a week. Boring. Today I had to go upstairs for a couple of hours, because some work was done downstairs. My concentration or the creativity is not so good at the moment, but fortunately I had two chairs waiting for a little make over. They will have their place in a project I call "Black Room". It´s inspired by the "Downton Abbey"...Welcome new readers! Have a nice, sunny weekend!
I´m going back to sofa...

8 kommenttia:

  1. ei uskoisi samoiksi tuoleiksi ollenkaan, niin kovasti muutivat käsittelyssä. Ihan kuin koristekaiverruksetkin olisivat muuttuneet, tuo musta väri tuo reunat jotenkin niin erilaillla esiin. :)

    VastaaPoista
  2. Ai kun tuli hauskan näköiset! Ja mustahan on tulossa muotiin taas. :) Ajanhermolla siis.

    VastaaPoista
  3. Näistä tuli paremmat kuin entiset pienellä tuunauksella ja just sopivat sen shakkipöydän kaveriksi : )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!