tiistai 20. maaliskuuta 2012

Perun ihme: tomaatti - Wonder of Peru: tomato

Helmikuussa minua ilahdutettiin tällaisilla paketeilla:

 Titalta sain paljon vihreitä vaihtareita ja lainaksi parit leikkurit.
Jaanalta tuli blogiarvontavoitto!Titan leikkureista löysin vihdoin lehden, josta sain tehtyä tomaatinlehdet. Tomaatit massailin Fimosta joulun välipäivinä.
Jos on maistanut kerran omia, auringon kypsyttämiä tomaatteja, eivät kaupan tomaatit tunnu enää kuin vaivaisilta korvikkeilta...
Kasvihuone on kyllä vielä sellainen murheenkryyni. Kevätväsymyksen kourissa tuntuu, että ei meinaa millään jaksaa miettiä rakenteita, kokoamisjärjestystä tai tarkkojen mittojen ottamista. Mutta ehkä se siitä ja inspiraatiota odotellessa voi tehdä jotain muuta...

10 kommenttia:

 1. Tomaatti on kerrassaan upea. Tunnen tänne asti jo sen kirpeänväkevän tuoksun!

  VastaaPoista
 2. Your tomatoe plants are amazing!! I love your work!!
  Hugs from a new follower,
  Vicky xxx

  VastaaPoista
 3. Täytyy puutarhurina tunnustaa, että ovat aidon näköisiä!

  VastaaPoista
 4. Oijoi mikö tomaatti, tässä se nähdään miksi niitä tavaroita kannattaa jaella ja lainata: Itselle tuo(kaan) ei olisi tullut mieleenkään! :) Parin päivän päästä menee live-tomskutkin multiin.

  VastaaPoista
 5. Hienot tomaatit! :) Mitäköhän muuta sinne kasvihuoneeseen ilmestyy? Siitä tulee varmasti hieno kaikkine aitoine kasveineen. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon kaikille kommenteista, Thank you for comments :) Eipä taida pieneen kasvihuoneeseen enää paljoa mahtua, josko vähän basilikaa tai chilejä? Se jää nähtäväksi :)

  VastaaPoista
 7. Siis ehdottomasti vielä basilikaa ja chilejä, kun kerran tomaatitkin kasvavat noin mahtaviksi!

  VastaaPoista
 8. Oih, ihana tomaatin taimi...Tuoreita tomaatteja joka päivä ;D Noista haaveilen isossa koossa, mutta mininäkin kelpaisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!