lauantai 25. elokuuta 2012

Harley Davidson Room Box

Ystävämme täyttää 40. Hän on intohimoinen moottoripyöräilijä ja Harley Davidson-pyörien fanaattinen ystävä. Tämän boxin rakensin hänelle lahjaksi.

Seinällä on kuvia hänen omilta reissuiltaan, kuvia perheestä ja suurta haavetta ajaa USA:n halki, edustaa Route 66-kyltti ja -kuva.

"Nuoreksi mieheksi olet saavuttanut paljon. Sinulla on työ, josta pidät ja jossa menestyt. Sinulla on paljon ystäviä, jotka ovat tänäänkin juhlimassa kanssasi. Sinulla on harrastus, josta nautit ja josta voit nauttia myös vaimosi kanssa. Sinulla on varmasti myös uusia tavotteita ja haaveita joista jotkut toteutuvat, toiset eivät. Ja ennen kaikkea, sinulla on rakastava vaimo ja viisi ihanaa lasta. Käsittääksemme sinulla on kaikkea!

Symboloikoon tämä lahja tuota kaikkea, myös niitä haaveita. Oikein hyvää syntymäpäivää 28.8.2012"

Our friend has his 40th birthday. He has a passion for motorcycling and he is fanatic about the Harley Davidsons. I built this box for him as a present. On the walls there are pictures from his own trips and family. Route 66-sign and -picture present his dream to drive through USA.

"To be such a young man, you have achieved a lot in your life. You have a job, that you like and you have been succesfull in it. You have a lot of friends, who are here today celebrating with you. You have a hobby, that you love and which you can share with your wife. You surely have new goals and dreams in your mind. Some of them will come true, some not. And most of all you have a patient and loving wife and wife wonderfull kids. We think,you have got everything!

Let this present symbolize all that, also the dreams... Very happy birthday 28.8.2012"6 kommenttia:

 1. Huh tulipa hieno juttu. Saaja on varmaan ihan otettu.

  VastaaPoista
 2. Upea! Kiva välillä tämmönen raffimpi tapaus, kun nukkekotijutuissa on tottunut näkemään usein söpöilyä ja romantiikkaa. Karheuteen sopii tuo itse laatikon puukin niin kovin hyvin. Saaja varmasti ilahtuu :)

  VastaaPoista
 3. Bellissimo lavoro ..!!! Questa room-box e' stupenda!!! Il camino mi piace tanto!!!
  Complimenti!!
  Baci
  Elvira

  VastaaPoista
 4. Saaja oli erittäin otettu :D

  Terv. 40v Harrikkamies

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!