lauantai 11. elokuuta 2012

Lattiaremontti - Flooring

Facebookin nukkekotiryhmässä käytiin keskustelua Bilteman sytyketikuista. Voivottelin, kun en ole niitä saanut, kun vinttiin pitäisi saada lattia. Lahteen aukeaa Biltema tämän kuun aikana, mutta tietäähän sen, että odottavan aika on pitkä... Tanskasen Ulla ystävällisesti lähetti nipun lattialautoja ensihätään ja jo alkoi yläkerrassa tapahtua! Mööpelit ovat pitkin, poikin ja taulutv on nostettu seinältä lattialle. Huone pitää tietysti tyhjentää kokonaan ennen lattian asennusta, mutta nyt fiilistellään väriä. Taidan jättää se vaaleaksi. Vai?

The music- and entertainment room in the attick is getting a new floor. How do you like the colour?
4 kommenttia:

 1. Onpa tyylikästä! Vaalea lattia voisi olla hieno kontrasti mustille kalusteille ja dramaattiselle taulutelkulle. Ehkä sellainen vahattu kyyhkysenharmaa? Tai kiiltävän valkoinen... Tai sitten vain komeaa koivunväristä lankkua!

  VastaaPoista
 2. Bongasin kuvasta suunnitelmissasi olleen talonpoikaissohvan. Itsekö teit sen? Hienolta näyttää. :) Jaa-a, lattian väristä en osaa oikein sanoa juuta enkä jaata. Mukavia minimaalaamisia! iizu :)

  P.S Tiedätkö mihin päin Lahtea Biltema oikein tulee?

  VastaaPoista
 3. Talonpoikaissohva on ensimmäisiä tekemiäni kalusteita, löytyy täältä: http://minttumeirami.blogspot.fi/2012/02/vahan-haastetta.html
  Biltema tulee Renomäkeen, ihan Kärkkäisen viereen.

  VastaaPoista
 4. Hienon näköistä tulee! :) Kiva selailla blogiasi, täällä on aina kaikkea kivaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!