perjantai 17. elokuuta 2012

Räsymatto - Rag Rug

Kiitos kommenteista! Niitä on mukava lukea. Huomenna on aikainen herätys ja lähtö Viroon puutarhahörhöilemään päiväksi. Tässä vielä kuitenkin päivitys viikonlopuksi. Ensi viikolla näettekin sitten valmiin boxin... Lämmintä viikonloppua kaikille!

Eihän miehenkään huoneessa voi olla pelkkää kiveä, puuta ja nahkaa. Tarvitaan myös pehmeyttä ja lämpöä. Idea mattoon ei ole omani; erilaisia versioita löytyy monista blogeista.

Thank you for your comments! It´s so nice to read them. Tomorrow I wake up early and take off to Estonia to do some garden shopping. One more post for the weekend. Next week you will see the room box ready... Have a nice weekend!

Not even a man´s room can be only stone, wood and leather. Softness and warmth are also needed. The idea isn´t mine, I have seen different versions in many bloggs.

6 kommenttia:

 1. Hei Minna, hyvä tuli matosta. Onko ne langat liimattu? Kyselen vain uteliaisuuttani.
  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Tämä matto näyttää liimatulta!? itse pujottelen altapäältä systeemillä, jonka opin jo pikkulapsena....naularivi laudankappaleen molempiin päihin ja loimilangat siihen ja sitten pujottelemaan....puuvillalanka parasta jotta ei tule liian paksu lopputulos....ja niistä "loimilangoista" saa sitten ne hapsutkin!
  Eikä se niin kauaa ota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä matto on liimattu. Aion kokeilla tuotakin tapaa, mutta täälä oli vähän kiire :) Villalangat ovat melko ohuita ja matto on nyt liimattuna lattiaan, eli pieni jäykkyyskään ei haittaa.

   Poista
 3. Upea matto, todella nopea tekniikka, oon ittekin muutaman tehny noin!!

  VastaaPoista
 4. I have nominated you for the ”One Lovely Blog”-award! :)
  http://prettymade.blogspot.fi/
  Hugs, Nina :)


  P.S. Nice rug! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!