tiistai 23. lokakuuta 2012

Valoa Pimeään - Light to the Darkness

Kun tuota rautalankaa tässä yhtenä iltana vääntelin, ja helmetkin olivat siinä käsillä, vääntelin saman tien myös pari kynttilänjalkaharjoitelmaa.

As I was wringing the iron wire the other night, and I also had the pearls right next to me, I tried making candle sticks.En ollut näistä niin haltioissani, mutta ajattelin, että kerta se on aina ensimmäinenkin. Ja sitten kynttilöitä...

I wasn´t too impressed with them, but I thought, that there´s always the first time. And then candles...


Todellakin käsin tehtyjä :) Kynttilämestarin tulisi mennä takaisin oppiin... 
Valkoisen massan käsittely on haastavaa (ja pikkuisen raivostuttavaa), mutta sain aikaiseksi muutaman kynttilän, jotka eivät olleet aivan täynnä karvoja ja pölyä.

Really hand made :) The candle master should practise more...
White Fimo is quite challenging, but still I got a few white candles that aren´t covered with hair and dust.


Huonoimmat kynttilät on nyt pakattu kauniisti ja ne odottavat lahjatavaraliikkeen valmistumista.

Not so good ones were packed nicely and they wait for the gift shop to get ready.Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos taas kaikista kivoista kommenteistanne! Ei lannistuta, vaikka suoritukset eivät ihan napakymppejä aina olisikaan... Polttakaa kynttilöitä ja nauttikaa syysilloista...

Welcome new readers and thanks again for all your nice comments. Light the candles and enjoy the autumn evenings...

8 kommenttia:

 1. Beautiful job--I'm very impressed with your work! xo Jennifer

  VastaaPoista
 2. Oikein nättejä ovat. Metalli ei kyllä ihan helpointa materiaalia ole. Mutta kuten sanoit, harjoitellaan vaan. Itselläni on monen monta työtä lentänyt romukoppaan... Kynttilät ovat upeat, ja noi paketit ruskean paperin kanssa ihan aidon näköiset. Ja vielä., että silloin kun aloittelin minejä, katsoin aina taitureitten ensimmäisiä blogipäivityksiä ;) Koska siinä näki miten vaatimattomia monen työt olivat alkuun ja kuinka heistä oli kehittynyt aikamoisia taitureita.

  VastaaPoista
 3. Rentoja ja iloisia nuo kynttilänjalat :)! Ja täytyy sanoa että nyt jaan tunteen "jostainhan sitä pitää aloittaa". Oon illan harjoitellut kolvilla juottamista ja...no hmmmm...ehkä opin vielä ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kyntteliköt ja oikein aidot käsintehdyn näköiset kynttilät.

  VastaaPoista
 5. Kauniita ovat kyntteliköt ja ihania kynttilöitä...

  VastaaPoista
 6. Ei niissä kynttilöissä mitään karvoja näy, upeita ovat! :) Ihanan näköinen tuo rautalangasta tehty koppa! Kunpa itse osaisin (ja jaksaisin ;) ) tehdä sellaisen. Mukavia mineilyjä! iizu :)

  VastaaPoista
 7. Hienothan nuo kynttilän jalat ovat ja itse kynttilätkin onnistuneita !! Wau !!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!