torstai 16. helmikuuta 2012

Kukkia, kukkia, kukkia - Flowers, flowers

Joulukuussa, tammi- ja helmikuussa, epäilemättä vielä maaliskuussakin, olen tehnyt, ja tulen tekemään, paljon kukkia. Iirikset olen tehnyt kreppipaperista ja niiden terävät, miekkamaiset lehdet maalarinteipistä ja rautalangasta. Tekokanervat ovat muuttuneet ritarinkannuksiksi, valmiina löytyneet tarpeeksi pienet kukat ovat saaneet olla mitä ovat, jotkut pienet tekokukan nuput näyttävät ihan vaalealehtiseltä maksaruoholta, kun ne asettelee kukkapenkkiin vieri viereen. Tavallinen kopiopaperi on oivaa materiaalia kuunliljan lehdiksi.

Ennen lumien tuloa hoksasin kerätä talteen kiviä, hiekkaa ja mustikanvarpuja, joista kaikista on ollut iloa puutarhan rakentamisessa. Mutta ehkä "tajunnanräjäyttävin" oivallus tuli Titan kuvista Facebook-ryhmässä: Titta oli tehnyt nurmikon froteepyyhkeestä ja tajusin kuvia katsellessani, että siinäpä konsti havujenkin tekoon!

Valkoisia kukkia, havuja ja reheviä vihreitä lehtimuotoja, muutamia kiviä ja köynnöksiä; niistä on tämän talon kukkapenkit tehty. (Ja vähän kärsivällisyydestä...)


3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!