sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kylpyhuone valmistuu pikkuhiljaa - Bathroom

Posliiniset wc-kalusteet olivat ihan ensimmäisiä miniostoksiani. Jos vessanpönttöä voi sanoa söpöksi, niin nukkekodin vessanpöntöt ovat söpöjä! Vessapaperitelineen olen tehnyt itse. Se on ajalta, jolloin kaikkialla sai tupakoida ja wc-paperitelineetkin oli varustettu pienillä tuhkakupeilla. Seinäpanelin tein balsasta ja lattia on valmis "kaakeliarkki". Listat puuttuvat vielä kokonaan, odottavat maalaamista.





















Peili on tehty leikattavasta "valepeilistä", hyllykkö balsasta. Lavuaari on ostettu. Nurkkaan tulee suihku, kunhan saan inspiraation ja sopivat tarvikkeet sattuvat kohdalle. Vessan matto on leikattu tabletista. Hyllyllä oleva saniainen on tehty maalarinteippi ja rautalanka-systeemillä ja se kaipaisi ehkä vielä lisää lehtiä.



6 kommenttia:

  1. Näyttää niin ihanan raikkaalta ja hyvältä koko kylppäri. Ja vessanpönttö on tosiaankin söpö. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kylppäri! Mä tykkään erityisesti tuosta lavuaari-kokonaisuudesta. Pyykit koneessa näyttää myös ihanalta! (Isossa koossaa se ei olis ollenkaan niin kiva yksityiskohta ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, Lotte. Aika hassua: ensimmäinen ajatus maanantaiaamuna, kun heräsin, oli: "onkohan sellainen moderni peilikaappi sittenkään kiva..." Mutta taidan itsekin tykätä siitä. Koneessa ei ole pyykkiä, tuikkukipon pohja kieltämättä kiiltelee noissa kuvissa ihan kuin pyykkiä olisi :)!

      Poista
  3. Ihana uudenaikainen kylppäri! Laitoin vastauksen siitä taljamaton teosta omaan blogiini kommenttisi alle.

    VastaaPoista
  4. Eksyin ja löysin ihanan blogisi. Tänne täytyykin tulla ajan kanssa tutkimaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!