torstai 23. helmikuuta 2012

Kylpyhuonetarvikkeita

Facebookin "Nukkekotiharrastajat"-ryhmässä (tervetuloa!) on ollut helmikuun kuvanlisäysaiheena kylpyhuone. Yritän epätoivon vimmalla päättää joka päivä, onko tärkeämpää tehdä puutarhaa, jonka pitäisi olla valmis huhtikuun puoleen väliin mennessä, vai saada kylppäri jonkunlaiseen kuntoon, jotta saisin ryhmään kuvan siitä.

Lopputulema on ollut se, että teen molempia varten jotain pientä joka päivä (ellen makaa sohvalla). Pikkutavaraa on itse tehtyä ja ostettua.

 Vaihtelimme Facebookissa askartelutarvikkeita ja Noralta sain ihanan pussillisen helmiä, joista tieysti värkkäsin hajuvesipulloja kylpyhuoneen peilihyllylle. Rasvapurkit, kasvovesipullot ja saippuat on pyöritelty Fimosta.
Hieman proosallisempaa, mutta vähintään yhtä tärkeää, osastoa edustavat nämä pikkutavarat. Hammasharja ja partahöylät ovat ostotavaraa, ankka Fimoa, pesusieni pesusientä ja vessapaperirullat tietysti vessapaperia.
Pyörivien, pienien helmien liimailu on hieman tuskallista. Nuppineulasta sain hyvän kuivaustelineen, jossa "kynsilakkapullon" korkkikin pysyy suorassa liiman kuivumisen ajan.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo nuppineula. Kun vastaan blokkiisi, täytyy kaksi sanaa varmistaa, että ottaa vastauksen.

    VastaaPoista
  2. Eli etten ole robotti, mitä se sitten tarkottaakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!