keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vähän haastetta - Some challenge

Nyt kun olin tehnyt simppelit peruskalusteet, piti haastetta lisätä. Alunperin suunnittelin vinttiä vanhan tavaran tyyssijaksi. Sellaiseksi, johon voi kerätä kaikkea sekalaista minitavaraa pärekorista potkukelkkaan. Pikkuhiljaa huomasin kuitenkin, että jotta taloni asukkaat voivat tehd kaikkea sitä, mitä haluan heidän voivan tehdä, on vinttihuoneetkin otettava asuinkäyttöön, vaikka huonekorkeus onkin vaatimaton, eikä katon lappeen alle jää kovinkaan paljoa tilaa.

Päätin, että ylhäällä harrastetaan ja majoitetaan vieraita. Piti valmistaa siis kaluste, jossa voi löhöillä, kuunnella musiikkia, katsella televisiota ja tarvittaessa majoittaa vieraat. No, mikäs sopisi paremmin kuin vanha, sivusta vedettävä talonpoikaissohva! Tämän vuoden marraskuussa maalasin sen vielä uudestaan paremmin yläkerran sisustukseen sopivaksi. Päiväpeitto on tehty askarteluhuovasta ja kirjailtu villalangalla.



Sohvan seuraksi tarvittiin myös kaappi, jossa voi säilyttää elektroniikkaa ja vanhoja viinyylejä. Levyvalikoima kertoo isäntäväen musiikkimausta, joka on aika rock, kuten sohvakin. Tähän kaappiin en ole ihan tyytyväinen, on niin röpeliäinen, mutta ehkä uudelleenmaalaus ja -hiominen senkin vielä pelastaa sytykekorilta.


3 kommenttia:

  1. Eihän tuo ole pahakaan, semmonen rustikki vaan (Mikä minun sanastossani vaan lisää arvoa). :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!